Et portem una selecció de vídeos Valentubers per al 8M!

@rosella_espinos

Un any més, et portem una recopilació de vídeos de YouTube en valencià pel 8 de març. D’esta manera, a més, et recordem, com el darrer any, que els/les Valentubers lluiten pels drets de la dona durant els 365 dies! És per això que este llistat de vídeos sols inclou una xicoteta part de tot el que fan les nostres Valentubers durant la resta de l’any. Esperem que ho gaudisques!

En primer lloc, et portem el vídeo de Joan Ramon Sanchis, del canal Parlem d’Economia, sobre les dones, com no, a l’àmbit de l’economia. El mateix Joan Ramon t’explica de què tracta el seu vídeo:

“Les dones han estat relegades a un segon pla en l’economia dins d’una societat patriarcal i masclista. Taxes d’atur més altes, una forta bretxa salarial i un treball més precaritzat són algunes de les seues característiques. L’ Economia Feminista planteja la necessitat de visibilitat les desigualtats de gènere, critica l’economia ortodoxa i proposa solucions dirigides a aconseguir la igualtat de gènere”:

 

Casella d’Eixida també et parla sobre un contingut temàtica del qual és específica del #8M. Un episodi en el que parlen sobre les dones al jocs de taula i se centren en l’autora del joc del moment: Elizabeth Hargrave.

 

I demà a les 19:00h tindràs vídeo de Miss Tagless sobre “Feministos i femilistes” ací et deixem l’enllaç perquè et poses un recordatori! Com sempre, segur que Miss Tagless ens sorprén!

Seguim amb Miss Tagless però esta vegada de la mà de Frank Surimi! En una nova secció que de segur que t’encantarà. Coneixeràs molt més a Sílvia i, tot, des d’una perspectiva del feminisme i les xarxes socials.

 

L’IES La Garrigosa et porta un vídeo on canten i ballen una cançó que de segur que et sona molt… amb els pèls de punta ens han deixat!

Tampoc no t’oblides del vídeo pel 8M del nostre Sergi Pau, on trobaràs la participació de huit dones com Tesa, Amàlia Garrigós, Mónica Oltra, Gemma Pascual, Anna Gimeno, Nerea Sanfe, Maria Juan i Zahia Guiodoum.

Un any més, els/les Valentubers ens sorprenen i ens demostren que YouTube sí és una ferramenta educativa i combativa!

Top