Nina Baiferr dirigix el seu canal valentúber cap als covers

Sergi Pau (@sergipau99)

Simpàtica, dolça, actriu, valentúber i cantant, en fi, un mix de persona que no podríem deixar sense post a la nostra revista.

Faig aquest post amb la seua cover de fons de la canço “Stand by me” però versionada al valencià amb la que personalment em va deixar completament enganxat al seu canal.

Tot i que el canal de Nina Baiferr no va començar enfocat a les covers ni amb la seua faceta com a cantant, ara si que si, ha donat un gir de 180º i poc a poc començarà a omplir-se de ritme per fer del seu canal un espai musical i on poder trobar infinitat de peces.

Si abans els continguts de Nina ja eren super guais, amb aquest gir musical ens ha deixat almenys a la comunitat valentúber encisats. A més, Nina ha declarat a Valentúbers que al ser cantant, és una bona ferramenta per donar-se a conèixer tant com a cantant com a actriu a més de seguir millorant personalment.

Nosaltres no podíem deixar l’ocasió per fer-li una de les preguntes més freqüents a tots els valentúbers. I a Nina, què és el que li va fer obrir-se un canal a YouTube?

“Va ser gràcies a Rosella i la seua revista de Valentúbers, ja que ho tenia en ment fa molt de temps, i quan em vaig enterar de la revista va ser un impuls”.

Ací vos portem una sorpreseta per a tots els seguidors del canal de Nina i per als que encara no ho sou…estigueu atents i atentes al seu canal ja que la pròpia Nina ens ha anunciat que la pròxima cover serà: “Fer-te Feliç d’Oques Grasses, a banda d’alguna cançó que traduiré al valencià, i alguna cançó més”.

Per acabar vos deixem unes curiositats sobre la nostra Nina:

-Què és el que més t’agrada de fer els vídeos per a YouTube?

El que més m’agrada de fer vídeos per a YouTube és tot, completament tot. Des de l’elaboració de la idea fins l’edició, però sobretot el feedback que puga tindre.

-Alguna cover que no faries mai?

No faria mai qualsevol cançó que tinga una lletra masclista.

Així que ja sabeu, ara que vos hem descobert un poc més a la Nina cantant, estigueu atentes al seu canal de YouTube, que podríem dir que a vegades és millor que l’Spotify. Al seu canal podeu trobar des de cançons del Diluvi fins a soul com el de Ben E. King.

A què espereu per visitar-la?

Top