Allarguem les vacances d’estiu amb Miss Tagless per Tailàndia

Sergi Pau (@sergipau99)

Mai has anat a Tailàndia? Sempre has volgut anar-hi? Tens pensat anar-hi en un futur? Aleshores no et pots perdre l’últim vídeo del canal de Sílvia on t’aconsella i et mostra cada pas que ha pegat per les principals rutes de Bangkok i Ayutthaya, l’antiga capital tailandesa. Ah, i a més, nosaltres podem fer aquest viatge amb un poc d’avantatge, ja que ens anem a estalviar les quasi 24 hores d’avió entres escales i temps d’espera per pujar als diferents avions. Gràcies Sílvia.

?DING, DONG, DING Atenció, últim avís als passatgers del vol AA520 amb destinació Bangkok, embarquen per la porta 13.

Aterrats ja a la capital tailandesa, es hora de menjar un poc i quin millor lloc que el carrer Khao San Road o “la meca motxilera” segons Sílvia on podràs tastar un suc de canya de sucre, el típic padthai o fins i tot et pots atrevir amb un grill, escarabat o un escorpió, això a gust del consumidor.

La segona parada és el Gran Palau de Bangkok, “un complex d’edificis que va servir com a residència oficial del rei de Tailàndia des del segle XVIII fins a mitjans del segle XX”, explica la nostra súper guia turística de categoria mundial Sílvia. Continuem cap al temple Wat Pho que al seu interior conté una de les visites més obligades d’aquesta ciutat, el Buda reclinat que, amb els seus 46 metres de llarg i 15 metres d’altura, és l’estàtua de Buda reclinat més gran de Tailàndia.

Després de quedar bocabadats amb aquesta súper escultura tant brillant del Buda reclinat, agafem un vaixell pel riu Chao Phraya per visitar el temple Wat Arun i després, un viatge a Tailàndia no seria el mateix sense agafar un Tuk Tuk, moto carros usats a manera de taxis que fins a la implantació dels moderns taxis i les línies de transport públic de metro i skyline, els tuk tuk van ser el mitjà més utilitzat tot i que a dia de hui segueixen tenint la seua utilitat.

Pujats ja al Tuk Tuk, baixem a Chinatown, el barri xinés de Tailandia que segons la nostra guia turística favorita: “és el barri xinés més gran fora de Xina i el bressol del menjar de carrer”: Serà en aquest barri on Sílvia s’atrevisca realment a tastar un insecte? Serà un escarabat? Una aranya? Una larva? Ací no t’ho anem a descobrir, hauràs de veure el vídeo per saber-ho. A què esperes? ??

Top