Aprén valencià gràcies a YouTube! #valentubers

@rosella_espinos

Els Valentubers t’ensenyen com aprendre valencià d’una manera senzilla per a tu. Per què no aprofites estos dies a casa i et poses al dia amb la llengua?

Ací et deixem alguns canals valentubers que et vindran molt bé per repassar eixos verbs irregulars, l’ús de la “H” o les proves per a la Junta Qualificadora. No ho deixes per a un altre dia, ara és el moment, i ho saps…

En primer lloc, et deixem el canal de Les Píndoles del Profe. Santi t’explica un gran ventall de contingut en valencià a través de píndoles ben entretingudes. Ja saps, una píndola té una curta duració. Efectivament, gràcies a este canal podràs aprendre valencià amb vídeos d’un minut de duració, aproximadament. A més, Santi els actualitza molt sovint, estigues alerta!

En segon lloc, Aina Monferrer, t’ensenya també molt de contingut en valencià. Al seu canal trobaràs l’ús dels pronoms febles, vocabulari per a l’examen oral de la Junta Qualificadora o, tal i com ella explica: “Anàlisi i assessorament sobre errades gramaticals molt freqüents que he recollit al llarg de la meua experiència com a examinadora i com a professora de C1 i de C2 de valencià. És interessant veure-les explicades per evitar caure en els mateixos paranys.”

En tercer lloc, Salva Pérez i el seu canal Per no frenar són una font d’informació imprescindible per aprendre valencià gràcies a YouTube! De seguida ho comprovaràs. Ací et deixem el seu vídeo sobre els usos de “per” i “per a”. A més, trobaràs molt més temes  al seu canal!

No pots oblidar-te  de consultar Llengua a l’abast! Altre canal valentuber d’allò més interessant:

 

No t’oblides de subscriure’t als canals que t’hem mostrat en este llistat per poder estar a l’ordre del dia amb el valencià!

Top