CINC nous/ves valentubers s’unixen este 2020!

Estos darrers dies hem viscut l’aparició de nous i noves Valentubers que esperàvem amb moltes ganes! Te’ls deixem per ací perquè pugues subscriure’t als seus canals i seguir el seu nou i original contingut!

El primer d’ells és Santi López. Ell és professor a l’IES Les Carolines, un dels centres premiats al concurs de Valentubers a l’Institut 2019. El seu canal es diu “Les píndoles del profe”, ací te’l deixem:

La següent valentuber es diu Laura Cuber i el seu primer vídeo ja supera les 600 reproduccions. L’ha fet sobre cançons en valencià. I tu? A què esperes? SUBSCRIU-TE!!

Llet i Vi és el nom del canal d’Aitor on trobaràs contingut per exemple sobre: La Fallera Calavera, el Monopoly, cançons… està tenint molt d’èxit i, sobretot, molt de “feedback” amb els seus subscritors/es!

També volem parlar-te de Manel! Ell va començar els seus vídeos en castellà i ara els fa en valencià!!! Ací et deixem el seu canal on tracta temes molt diversos i, en el seu darrer vídeo, fins i tot, l’ha dedicat a Valentubers!!

El seu nom és Raquel però el del seu canal és Raqueleta i ja té un primer vídeo molt interessant sobre els “beneficis i queixes de viure als raconets de la terra”!

I ara… és el teu torn! No t’oblides de subscriure’t als seus canals i, com no… anima’t! Tu també pots ser Valentuber!!!

Top