Com gravar vídeos per als alumnes? Teresa de Patapum Pampam t’ho explica!

@rosella_espinos

Teresa Patapum t’explica algunes ferramentes per poder fer vídeos per als teus alumnes. Es tracta de “donar unes ferramentes, a vosaltres mestres, que ara ens toca fer la nostra feina des de casa”, afirma en el vídeo, Teresa.

El primer consell seria una bona planificació. Per a la valentuber, organitzar-se és molt important per poder fer tot allò que vol en el seu vídeo. Així, assegura que és imprescindible tindre molt clar quin contingut volem fer, què és el que anem a contar en el nostre vídeo, etc.

El segon consell és: el material. Hem de saber quin serà el material que utilitzarem en el nostre vídeo. Teresa és una gran, com bé sabem, d’exprimir al màxim els materials que té i que, fins i tot, normalment adquirix especialment per a un vídeo concret. D’esta manera, no dubteu en fer-li cas i vore tots els seus vídeos per prendre exemple de vídeos perfectes per a alumnes.

Però no volem contar-te res més. No volem fer-te “spoilers” així que posa’t mans a l’obra i mira el vídeo per poder començar a fer els teus propis!

 

 

Top