Diàlegs als festivals de música valencians d’aquest estiu

Emma Tomàs, de Diàlegs, al Music Port Fest de Sagunt

Sergi Pau (@sergipau99)

Emma Tomàs i l’equip de Diàlegs emprenen una ruta molt estiuenca i festiva que ens deixarà a tots els seus seguidors bocabadats perquè va a ser una de les millors experiències del territori valencià traslladat a YouTube.

Així, l’equip de Diàlegs comença una ruta pels festivals de música valencians durant aquests mesos d’estiu començant pel Music Port Fest, celebrat el passat divendres i dissabte a Sagunt. Aquest vídeo comptarà amb entrevistes com al duo Mueveloreina que des de l’any 2016 han estat conduint un projecte àcid, polític, estètic i enganxós mutant guanyant-se així un lloc en el panorama musical actual. A més, a aquest mateix vídeo també podrem gaudir de l’entrevista al cantant del grup valencià Gener, Carles Gener com també a dos dels codirectors del festival. 

La pròxima cita amb Diàlegs als festivals del territori valencià tindrà lloc el dissabte 13 de juliol al Feslloc on qui sap si podrem gaudir d’entrevistes a grups com El Diluvi, La Fúmiga, Oques Grasses, o altres. L’únic que podem fer de moment és esperar-nos i la mateixa Emma Tomàs ens ho desvetllarà al pròxim vídeo. 

Si no heu coincidit amb el rodatge de Diàlegs ni al Music Port Fest ni podreu anar al Feslloc, una altra cita que ens han desvetllat ha sigut al festival Pirata Rock que se celebrarà del 18 al 20 de juliol a Gandia. A aquest festival al que acudiran artistes com Boikot, Els Catarres, Xavi Sarrià o Smoking Souls. 

A més, la pròpia Emma Tomàs ha afirmat a la comunitat Valentúber que aquest canvi de l’ubicació de Diàlegs ha sigut tant per apropar el canal als festivals com mostrar tot allò que no es veu dels festivals com la producció, la direcció o les bambolines dels artistes. 

Top