Els ‘Diàlegs’ d’Emma Tomàs, arriben al centenar de capítols

Sergi Pau (@sergipau_)

Constància, treball, ganes i il·lusió serien les paraules que definirien de la millor manera el projecte de la periodista valenciana Emma Tomàs i el seu equip al darrere de les càmeres de Diàlegs.

Aquest canal de YouTube, a punt de tocar els cent capítols, va començar fa dos anys i hui dia segueix sent el canal amb més constància en el paradigma del YouTube en valencià. Pels seus capítols han passat des de cantants com Panxo de ZOO, Flora d’El Diluvi, Samantha, periodistes com Carme Bort, Amàlia Garrigós, Jordi Company, polítics com Joan Baldoví o Vicent Marzà i un llarg etcètera de personalitats de l’actualitat més valenciana.

Diàlegs, que ja va preparar un especial per al seu segon aniversari, està preparant una programació molt potent a les seues xarxes, com directes des d’Instagram i fins i tot uns diàlegs abans de les estrenes oficials dels mateixos capítols.

🤔I tu? Encara no els segueixes? A què esperes?

Al seu últim vídeo van entrevistar a Pablo Mateo i Carles Vila de Dingdong System, un col·lectiu de música, ací vos el deixem.👇🏼

Top