El canal Patapum Pampam celebra els 1.000 subscriptors/es!

Sí, sí! Per fi ha arribat l’esperat moment de Teresa Patapum: el seu canal ha arribat a la merescudíssima xifra de 1.000 subscriptors/es que, a més, en estos moments, ja supera. I, com no, ha creat un nou i original vídeo per celebrar-ho! Es tracta d’un vídeo on la valentúber mira a vore quants subscriptors/es té i, de cop i volta, en vore que ja en són 1.000, algú molt especial crida a la seua porta…

Però, no volíem deixar-te així. Pensem que cal fer un trajecte per alguns dels vídeos del canal Patapum Pampam. Un canal que, com sabeu, compagina un gran ventalls de continguts. Des de la cuina, a les manualitats passant pels contes i les entrevistes. Per exemple, en este vídeo, la mestra de música ens recorda el nom de les notes d’una manera ben divertida i dinàmica:

Tampoc no podem oblidar-nos de quan Teresa va convertir-se, ni més ni menys, que en Mozart! Fent-nos viatjar així a un món passat i ple d’imaginació sense eixir de la seua habitació.

O bé, les seues ja famoses Aventures de Jordiet! Un seguit de capítols dedicats al conte escriptora del qual és la mateixa Teresa! No ens digueu que no es mereix eixa xifra, i una encara més gran! Enhorabona, Teresa! Seguirem els teus propers projectes! I estarem molt atentes a les novetats del teu canal!

Top