Els reptes de Frank Surimi i Teresa Patapum

Sergi Pau (@sergipau99)

Han tornat els reptes, o millor dit, els “challenges” com es diuen a l’univers digital de YouTube, i en aquest post vos portem els nous vídeos de Patapum i de Frank Surimi en els que aquestes dos perles dolces s’han ajuntat per fer-nos riure i també per gaudir una estona amb ells.

En primer lloc, el vídeo de Patapum tracta de convertir-se en escultor per un dia o almenys intentar-ho. El que han de fer amb 1 minut és donar-li la forma que diguen uns papers a uns blocs de plastilina o almenys intentar-ho (eh Frank?). Aci vos deixem unes imatges de les seues escultures i deixeu-nos en comentaris més bé a que vos semblen, perquè nosaltres creiem que com a escultors no tenen massa futur però com a dúo valentúber… llarga vida a SurimiPatapum.

Ací vos deixem el vídeo????

 

El vídeo del canal de Frank Surimi també és un challenge però musical. Es tracta d’endevinar la cançò que un dels dos canta amb l’aplicació de inverteix la veu, sona difícil però als dos valentúbers no els ha anat gens mal. Una vegada escoltades les gravacions a l’inrevés podeu jutjar vosaltres mateixa i podeu veure com les ganes de guanyar de la perla dolça de Frank el porten a complicar-li una de les partides a Teresa Patapum encara que aquesta aconsegueix guanyar almenys mig punt. Vols saber com és aquest joc per jugar amb els teus amics aquest estiu o vols riure una estona amb aquestes dos perles? A què esperes? Tens partida doble de videos i a més els dos per a gaudir una bona estona.

Top