Els Valentúbers lluiten els 365 de l’any amb diferents vídeos

Sergi Pau (@sergipau99)

El 8 de març és el dia internacional de la dona treballadora i com no, ací vos deixem una recopilació dels vídeos més feministes de les nostres Valentúbers.

Fa un any, el 8M va passar a ser un dia històric no sols per la vaga sinó també per la multitudinària manifestació violeta que va col·lapsar els principals carrers tant de València, Castelló com d’Alacant i algunes de les Valentúbers també van col·lapsar YouTube amb uns vídeos feministes molt guais i reivindicatius.

Comencem amb la nostra super NereaSanfe, qui ens va regalar el vídeo “Som dones” per reivindicar i mostrar el paper de les dones, perquè les dones son dones per somniar, per créixer, estudiar i treballar, per ser combatives i per ser lliures però sobretot son dones per a tot.

Si entrem al canal de Miss Tagless, trobem un fum de vídeos feministes com és el que vos portem hui ací en el que la xarraeta va sobre la mÚsica masclista que a ella “li fa bollir la sang” i a nosaltres també, perquè hem d’apostar per una musica inclusiva que no utilitze les dones com a objecte sexual ni les discrimine per el simple fet de ser dones. Encara no els has vist? Vinga, pega-li una ullada als vídeos “Música masclista” i molt molt recomanable el vídeo “El feminismo ya no hace falta… #FeminismoPorque” en el que Sílvia mostra totes les perletes a Twitter quan a 2017 l’etiqueta #FeminismoPorque va ser TT a Twitter.

Miss Sacarinaclass fa uns mesos també es va sumar a la llista feminista de Valentúbers i amb el vídeo “Ens maten i damunt ens tenim que callar” perquè reflexioneu amb ella sobre la situació de les dones actualment, ja que estem arribant a uns extrems un poc heavys.

El nostre aliat feminista Frank Surimi també ens va regalar un vídeo explicant perquè ell NO és feminista sinó aliat feminista. En aquest vídeo parla sobre feminisme i de com els homes poden participar en el moviment que lluita per l’alliberament de la dona al sistema heteropatriarcal. Quan vegeu el vídeo entendreu el perquè Frank com a home, no es considera feminista. Molt recomanable!

Si fins ací ja vos hem deixat una llista ben completa de vídeos sobre el feminisme, no podíem deixar-nos el canar No hi havia a València que amb el vídeo “Violència masclista” amb Emma Tomàs recorren els carrers de València per saber que es pensa sobre aquest problema social tan greu i a més, aquest vídeo ens deixa clar que: si que hi havia a València -i a Valentúbers- … FEMINISME!

 

Top