Enric Pizà: el valentúber viatger

Enric Pizà, tal vegada encara no et sona massa este nom però nosaltres et contem de qui es tracta i, de segur, que ja no podràs oblidar-lo. Enric Pizà és un valentúber que estima els viatges pel món i que els narra a través de YouTube i, a més, ho fa en valencià.

Este estiu, el valentúber ha aprofitat per fer el que més li agrada: viatjar, i deixar que l’acompanyem gràcies al seu canal: Enric Pizà. Este va sorgir fa dos anys on podem trobar vídeos del seu recorregut per Nova York.

Ara ha tornat als Estats Units i en esta ocasió ens trasllada, a partir d’un seguit de vídeos numerats, a un “Agost in the USA”. Amb un toc humor i detalls importantíssims per a volar a l’altra banda de l’oceà, el valentúber ens ajuda a entendre millor altres cultures, ens fa recorreguts per llocs que, possiblement, encara no hem pensat visitar o que, d’altra banda, estem pensant en anar-hi.

De moment, Enric ja ha publicat 10 vídeos sobre el seu darrer viatge, que encara està vivint. Un fum d’anècdotes i vivències et faran sentir els viatges d’este valentúber que arriba amb un nou format per al món del YouTube en valencià. A què estàs esperant? Seguix-lo!

Top