Ens endinsem un dia en À Punt Directe amb Nerea Sanfe

Sergi Pau (@sergipau99)

Després d’un any de cobertures, retransmissions, directes, noticies, reportatges i molta molta feina perquè tota la ciutadania estiga ben actualitzada sobre tot allò que ocorre al nostre territori, per fi ha arribat el moment de conèixer on, amb qui i com treballa una de les nostres Valentúbers amb estudis de comunicació audiovisual. No podia ser altra que Nerea Sanfe, la comunicadora i tripolar valentúber que treballa a la nova televisió valenciana, Á Punt, en concret al magazín informatiu que ocupa tota la vesprada recorrent el territori valencià de nord a sud per oferir-nos l’actualitat de primera mà.

Després d’uns 5 mesos, que per a la comunitat valentúber se’ns han fet eterns sense cap vídeo al seu canal, Nerea ens porta un vídeo en el que podem conèixer el seu dia a dia entre bambolines i darrere les càmeres. Ens acompanyes?

UN DIA EN #ÀPUNTDIRECTE| Nereasanfetv 

La primera parada als estudis de Galaxia és obligatòria i aquesta com no, és la màquina dels cafès -es veu que Nerea encara conté una mica d’esperit universitari que li fa passar estones i estones davant d’aquesta-. Després d’assaborir aquest fruït tropical la segona parada és la xarradeta amb una de les seues amigues, Berta Báidez, a qui animem a que s’unisca a la comunitat valentúber i a qui volem entrevistar molt prompte. Després de xarrar pels colzes i posar-se també al dia, la nostra Nerea també aprofita aquesta estona per fer-se un grapat de fotos, que segons el periodista i presentador Ferran Cano, “a Nerea no se li pot fer una sola foto, se li han de fer com a mínim 124 perquè en puga seleccionar una per al seu Instagram”.

A més a més durant aquest recorregut pots conèixer també la rutina de les maquilladores, perruqueres, estilistes i també de les lingüistes. Totes aquestes persones que son clau d’aquest gran engranatge com és el món de la televisió, és imprescindible i gràcies a aquest vídeo de Nerea pots descobrir cada detall, treball i peça que a través de la pantalla de casa no s’arriba a veure però que com hem dit abans, son essencials.

Altres dos personetes que se sumen a la gran colla que ha fet Nerea a aquest magazín informatiu son Lluis Mosquera i Carolina Ferre. El carcaixentí i la contestana s’uneixen a aquest vídeo i es confirma que són igual de simpàtics i divertits del que semblen a la tele. 

Gràcies a aquest vídeo al canal de Nerea Sanfe TV, pots conèixer tot allò de la televisió que des de casa mai podries viure. Entra, gaudeix i descobreix com és la televisió per darrere i com els grans professionals, com son els treballadors i treballadores d’Á Punt, porten endavant dia rere dia aquest projecte tan especial i necessari per al nostre territori i també per a la comunitat valentúber. 

Top