“Ets extranger”

Estefanía Berlanga
Estefanía Berlanga

Sóc Estefanía Berlanga, sóc mexicana, tinc 26 anys i sóc cuinera.

Estefanía Berlanga

“Ets extranger”

Ets extranger, de molt lluntTens la sort d’arribar fa cinc anys a Valéncia i més encara, a viure als pobles de LHorta Nord, a on, a més de recibirte com a una filla t’emboliquen en la seua llengua i termines en ganes de fer teu el Valencià, com a signe de llibertat, de “germanor” i també de agraïment.

Per circunstances et toca anar-te’n a la capital

El teu entorn és poquet o directament res valencianoparlantsents que te falta algo. Qué fas? Tires de xarxes socialsseguixes els fils de Twitter buscant debats de qualsevol tema en Valenciá, hi ha poquetsTrobes música en Youtubealgun humorista, alguna orquesta molona, inclús tires del Tinder per a incitar no a soles a fer match, sino a parlar en eixa lengua que adoptares com teua i ara te fa falta, fa falta.

Primera foto que li vaig fer a l’horta al 2014
Amb tantes vies de comunicació actual deuria ser lògic i natural que el Valenciá se expandiera com a la pòlvora un dia de San José i, aunque crec que sin dudes hi ha més oportunitat de expressió para qui buscaba promoure-ho, també pense que els medis no terminan de ser incitadores per a que , qui té el valenciá en segon o tercer plano, s’anime a parlar-ho més. Insistisc, fa falta.
Top