Ens n’anem al Festivern 20/21 amb Aitor de Llet i Vi

Sergi Pau (@sergipau_)

Finals de desembre és sinònim de festa, amics, celebració, acampada i sobretot de Festivern. Un dels festivals més esperats pel sector cultural valencià i pel públic, el qual vol escoltar i acomiadar cada any amb música en valencià.

Pel Festivern cada any passen milers i milers de persones, i així, han passat grups mítics com Obrint Pas, La Gossa Sorda, Zoo, Txarango, Els Catarres i fins i tot Buhos o Oques Grasses. No obstant això, enguany haurem d’esperar la caloreta del foc mentre estem al ras xarrant amb els amics a la mateixa acampada del festival per donar un respir a la situació sanitària que vivim perquè l’any que ve tornem amb més ganes que mai per cremar, com toca, l’acampada, la carpa i fins i tot l’escenari del festival més esperat de les comarques valencianes, catalanes i d’arreu de l’estat.

Estar al Festivern és passar fred i calor, conéixer gent, perdre’n entre la multitud, ballar, cantar i en definitiva, ser feliç. Però, què seria del Festivern sense que els mítics de Pomelo Televisió et pregunten que com va l’acampada, si li vols dir alguna a la teua mare, a quins concerts has estat i vulgues o no, poden passar dos coses: o què no et traguen al vídeo final o que isques més mal del que pensaves. Perquè el Festivern també és eixa alegria d’agafar un micròfon i soltar tota l’eufòria.

No obstant això, com que enguany ni els de Pomelo TV et molestaran a mitjan migdiada ni els veïns del costat es posaran a tocar la dolçaina a les 8 del matí ni el dia 1 et voldràs morir desmuntant l’acampada, ací, el nostre valençuber més fester i amant de la música valenciana, Aitor, del canal “Llet i Vi” ens porta “Coses del Festivern“, amb una paròdia d’eixos reportatges manipulats i ja tradicionals de les càmeres de Pomelo TV.

Ací vos deixem el vídeo i… ens veiem al pròxim Festivern👇🏼

Top