És possible fomentar l’empatia amb Rap? Alfons “el Blüe” ens ho explica

Sabem que el rap és un art i poesia, i sempre ens ho ha recalcat el valençuber Alfons “el Blüe”. Els seus vídeos sempre ens porten una dosi d’aprenentatge musical i en clau urbana amb el Rap, la seua especialitat. No obstant això, ara, amb el nou vídeo de Malparlat TV, el valençuber ens sorprén, una vegada més. Com?

🤔 Què faríeu per fomentar l’empatia amb Rap? 

A partir d’aquesta pregunta sorgeix el seu últim vídeo, del qual no volem avançar-vos res, ja que el millor és que ho veieu amb els vostres propis ulls i arribeu a les vostres conclusions. No obstant això, aquesta entrega de Malparlat TV, és una finestra oberta, ja que als comentaris s’ha obert un debat molt important al voltant de l’empatia i aquest gènere musical.

Entre els comentaris, els seguidors comenten que les produccions culturals ens aporten molt més que una estona d’entreteniment: ens desperten la curiositat i ens conviden a reflexionar. Per això, les manifestacions culturals també ens poden despertar l’empatia i ajudar-nos a treballar la intel·ligència emocional.

Sabem que és molt important cuidar la ment i cuidar-nos nosaltres mateixa. Aprendre dels errors, caure per a després alçar-se amb més força, il·lusió, i ganes de menjar-se el món. Com diuen als comentaris “viure, gaudir, somriure“.

Però, és possible fomentar l’empatia amb Rap?

A l’últim vídeo d’Alfons tens la solució.

Top