I Miss Tagless on està?  

Miss Tagless ens porta maquillatge i recomanacions de sèries i documentals

Sergi Pau (@sergipau99)

Ara que ja estem en estiu, és bon moment per posar-se al dia amb cada canal dels valentúbers i com no, al canal de Miss Tagless, Sílvia t’ofereix una gran diversitat de vídeos i continguts perquè no estigues avorrit i et pugues distraure.

Com una d’aquestes onades de calor, que al territori valencià acabem de passar, Sílvia arriba amb un nou post a la revista Valentúbers on anem a fer un repàs sobre els seus tres últims vídeos perquè no se’ls podeu perdre i si fins hui, encara no els havíeu gaudit, aneu a estar més que agraïts quan els hagueu vist.

Després del vídeo jugant al “jo mai mai” amb la perla dolça de Frank Surimi, va arribar el vídeo en el que Sílvia ens descobria el maquillatge màgic que canvia de color. Amb aquest vídeo podràs descobrir marques de maquillatge Cruelty Free -sense experimentació animal-, maquillatge a priori de color blanc però que s’adapta al teu color de pell i fins i tot PROESO, l’Associació i Grup Instrumental de Docents d’Ensenyament Musical de la Comunitat Valenciana i els seus actes com el concert “Rock per la Infància”.

Farà un mes, Miss Tagless va pujar un vídeo on fins i tot pots descobrir una de les sèries que més t’enganxarà d’À Punt, La Forastera. A aquest vídeo Sílvia comenta, reflexiona i et resumeix un poc la trama d’aquesta sèrie i ALERTA! si no et vols menjar un SPOILER estigues atent a com avança el vídeo perquè tu tens la decisió de si vols que t’ho conte Sílvia o ho vas descobrint poc a poc visualitzant la sèrie.

I per últim, fa poc més d’una setmana la nostra trasto Sílvia ens va deixar a l’últim vídeo del seu canal sis recomanacions de sèries i documentals que a ella l’han encisat. Entre altres, pots descobrir la sèrie Mindhunter, que conta l’argument de dos agents de l’FBI que es  reuneixen amb assassins i violadors empresonats per desenvolupar perfils psicològics de criminals; altra sèrie com Black Mirror on cada episodi té un to diferent, un entorn diferent, fins i tot una realitat diferent, però tots són sobre la forma en què vivim actualment i sobre la forma en què podríem estar vivint d’aquí a poc temps; la sèrie – documental Chernobyl que segueix la veritable història d’una de les pitjors catàstrofes provocades per l’home i parla dels valents homes i dones que es van sacrificar per salvar Europa d’un desastre inimaginable i fins i tot el documental Unacknowledged on descobriràs com s’ha imposat implacablement el secret dels ovnis i per què

Top