Les aventures de Jordiet: una creació del canal Patapum Pampam

Sergi Pau (@sergipau99)

Un dels canals més polifacètics de Valentúbers és el de Teresa Patapum on podem trobar des de ressenyes, vlogs, manualitats o inclús des de fa uns mesos Les aventures de Jordiet.

Contes relacionats amb l’assignatura de música per als més xicotets de tots els tipus, emmarcats dins de les qualitats del so, és a dir, quatre contes que porten com a tema cada  aspecte bàsics de la musica com és l’altura, la intensitat, la duració i el timbre.

L’ALTURA:

A més, Teresa Patapum ha afirmat a Valentúbers que la idea de les aventures de Jordiet va eixir  perquè veia que hi havia poc material per a les classes d’infantil relacionat amb la música i perquè volia donar-li un altre contingut al seu canal.

LA INTESITAT:

D’aquesta manera, la comunitat de Valentúbers s’acosta a la formació dels més xicotets a través, sempre de Youtube en valencià, que amb iniciatives com les de Teresa, amb Les aventures de Jordiet, els xiquets i xiquetes poden aprendre aspectes musicals com l’altura -parlant i distingint entre agut i greu de manera divertida i amb jocs- o també amb la intensitat  -aprenent a diferenciar entre fluix i fort-.

Top