Naix ‘Sentit Aràcnid’, el nou espai d’actualitat ‘friki’ de cine, sèries, còmics i videojocs en valencià a YouTube

Sergi Pau (@sergipau_)

Sentit Aràcnid és una nova proposta per a YouTube sobre tota aquella actualitat ‘friki‘, pel que fa a cine, sèries, còmics i videojocs, en valencià fruit del treball d’Alfons el Blüe, valençuber a MALPARLAT TV, enceta aquest nou projecte amb Marc Zaragozá del canal Mark Pennyplectrum, l’actor Joe Gómez del canal Star Worlds i l’actriu de doblatge Aitana Ferrer -no confondre amb la també valençuber i actriu de doblatge Aitana Ferrer, d’El Ventall d’Aitana-.

Donen començament al canal amb “Tot el que deus saber de WANDAVISION“, la nova sèrie de Disney+ que narra els esdeveniments posteriors a Avengers Endgame que va eixir a la llum ahir diumenge a les 12h. Un vídeo d’Alfons el Blüe que et conta tot allò del nou fenòmen audiovisual que naix a Disney.

No obstant això, Sentit Aràcnid arriba xafant fort i és que aquest diumenge també han publicat “TOT el que deus saber de The Mandalorian” de Marc Zaragozà, i segons ens comenten, ja preparen nous vídeos relacionats amb Marvel, DC, Star Wars o Play Station. Estigueu atents i atentes a les seues xarxes socials que se n’assabentareu de totes les novetats al seu instagram i al seu twitter.

Ací teniu el vídeo de ‘The Mandalorian’👇🏼

 

Top