La valenciana Nina Baifer s’estrena a YouTube amb Cuida’t, el seu primer single

“Tenim una manera de viure, de viure sense por, de viure el present i ja veurem després”. Així comença el primer single de la valenciana Nina Baifer, Cuida’t, el qual s’ha publicat a YouTube recentment.

D’aquesta manera, la sedavienca s’estrena en el camp de la composició musical per primera vegada amb el single i videoclip de Cuida’t, una lletra íntima i alegre, al mateix temps, que clama a la positivitat, a quedar-se amb les coses positives i que hi ha moments en els quals ens hem de permetre estar malament, “perquè això també està bé”, explica Nina.

Cuida’t reflexa al complet la personalitat de l’autora. Intimisme, alegria, positivitat i un somriure d’orella a orella. Per això, el procés de creació ha estat molt ben cuidat perquè no es perdera la seua essència i també perquè aquest primer single, per a Nina, “era un projecte que portava prou de temps treballant, i per fi ha eixit a la llum, ja que hi ha hagut molts obstacles pel camí, com per exemple la pandèmia de la COVID-19”.

La idea de crear una cançó des de zero era una cosa que l’autora volia fer des de fa temps, “era com un somni”, destaca Nina. Per això, per a aquest projecte han col·laborat amics i familiars, començant per la gravació i edició, a càrrec de Lluís Pérez; la producció per Mario Lasvignes; l’estilisme de Vincent Díaz; el vestuari de Juanjo Ramis amb marques com El Miracle o Minueto; maquillatge de Babi Marí; l’ajuda de Jose Villora (Villo) i la dansa al videoclip del ballarí valencià Héctor Quintana.

Així, Cuida’t, el primer single de la valenciana Nina Baifer, que ja comptava amb un canal de YouTube en valencià de covers, arriba a les principals plataformes digitals per omplir-les de positivisme i música en valencià.

Top