Nina Baiferr s’estrena al món dels videoclips amb la seua versió de ‘Bonica’

Sergi Moyano (@sergimoyano_)

“Estava patint una nit d’insomni total, no podia dormir, i llavors vaig dir: podria fer esta cançó!”. Així va pensar Nina Baiferr traduir al valencià la balada ‘Beautiful’, de Christina Aguilera, una peça que ha vist la llum recentment en forma de videoclip. 

El tema, compost i produït per Linda Perry, és considerat un himne contra l’assetjament escolar. “Jo vaig patir bullying quan era menuda i vaig trobar que amb esta cançó podia aportar el meu granet d’arena per a conscienciar la gent. Però, més que per mi, ho faig perquè ho gaudisca la resta de gent”, confessa l’actriu, cantant i valentúber Nina Baiferr.

En el videoclip de ‘Bonica’ han participat Neus Mena, Gemma Padilla, Màrius Ruiz Cambra, Dídac Herrero i Max Duchel. De la producció audiovisual, se n’ha encarregat Raül Piles, qui ha dirigit i creat el vídeo; d’altra banda, Rafa Albero, membre del grup Sva-ters, ha musicat i arranjat la melodia. 

“Esta cançó la vaig gravar finalment en falles, vull dir, que ja feia temps que la portava pendent i que la volia fer. I ara, per fi, ja tenim el videoclip”, assegura Baiferr, i postil·la: “Era una cosa que m’apetia fer moltíssim. Molt segurament no tornaré a fer videoclips d’eixe nivell, perquè costen molts diners”. “La veritat és que si açò va bé, amb el suport de la gent, m’agradaria seguir-ne fent més. Però de moment seguiré amb la meua càmera i fent cançons”, sentencia. 

 

 

Top