“Postesmorzars hipertextuals”, la minisèrie de tertúlies d’Aina Monferrer i Gabriel Pascual

Sergi Pau (@sergipau99)

Ara sí que sí. Gabriel Pascual i Aina Monferrer, professors de valencià de l’EOI de Castelló, han començat una minisèrie de tertúlies sobre temes de la comunicació en internet sota el nom “Postesmorzars hipertextuals”.

🤔Però, de què es tracta aquesta minisèrie?

Monferrer ens adelanta la seua mecànica. “Nosaltres quedem, esmorzem i tot seguit ens asseiem a comentar algun aspecte de la comunicació en xarxa”, ens comenta la seua creadora. Així, a ‘Postesmorzars hipertextuals’ trobarem fins i tot anàlisis de perfils en xarxes socials per a trobar parella, sent aquest el motiu del primer capítol.

Tenir – Tindre – 🔥 Tinder

Tanmateix, els seus creadors, Monferrer i Pascual, asseguren que “anirem tractant molts altres temes d’internet que ens criden l’atenció”, i per a això, “intentem fem servir un registre estàndard, tot i que de vegades patinem”. A tot açò, hem de sumar la música de l’entradeta és d’Aina Palmer, grup compost per Jordi Palau i per Aina Monferrer i amb la producció de Miss Morralleta.

A què espereu per descobrir aquesta minisèrie? Ja voldria Netflix tenir, tindre o tindr aquest contingut! Ací vos deixem el primer capítol👇🏼

Top