#QuedatACasa i gaudeix d’aquesta llista de vídeos dels nostres Valentúbers

Sergi Pau (@sergipau99)

Estàs avorrit? No et decideixes que veure a Netflix? Ja no saps quina música escoltar? Vols gaudir amb els nostres Valentúbers i conéixer més de tots aquells temes que tracten als seus canals? Ací et portem la llista de vídeos d’humor per fer front a l’avorriment i injectar una dosi d’entreteniment i rialles a aquesta setmana que ve per davant.

1.- Llet i Vi -Vaig de cassalla en carnestoltes

De la mà del valentúber Aitor, et porquem aquest vídeo perquè gaudisques tant com ho va fer ell celebrant el dia de carnestoltes, però encara més, amb la seua peculiar disfressa. Vols diversió i riure? Tot açò i més en el seu vídeo.??

2.- “T’arrime” amb Nacho Pilotari – Pepiu de Castellar

Com sempre, el nostre Pepiu ens porta una bona dosi d’entreteniment i rialles amb la seua secció de “T’arrime”, aquesta entrega amb el pilotari Nacho. Com bé diu Pepiu “Nacho Pilotari s’encabota en fer-me jugar una partida a pilota encara que jo, des del primer moment no ho veig. Quant em va dir “Preparat la bolsa” vaig entendre que volia que agafara un parell de bollicaos però no, se referia a esparadrap, tesamoll, cartes, papes i olives. Jo que se!! I em va fer jugar… pot arribar a ser mooolt convincent!”. Que portarà aquest vídeo? ??

3.-La mona de Pasquatch – Programa indigne

Això va de caçadors que no es senten realitzats caçant animalets i d’animalets que no es senten realitzats deixant-se caçar i es dediquen a hostiar a les persones. També hi ha una mona gegant, un coll-vert mutant, uns negres canibals, un parell de fogones i demés morralla típica d’una pasqua preapocalíptica. I no et contem més que sinó ja no et riuràs tant amb aquest vídeo??

4.-Miss Tagless: Treballar com a YouTuber – Comediants

És fàcil viure com a YouTuber? Els haters? Com afronta la vida un YouTuber? I perquè en valencià? A totes aquestes preguntes son les que s’enfronta sempre un valentúber, i amb aquest monòleg Sílvia, Miss Tagless, et respon a totes, sempre des de l’humor.

5.-Açò és Call of Duty Modern Warfare – Epu_x

Els nostres gamers no podien faltar en aquesta llista, per això et portem aquest vídeo perque et pugues entretindre amb aquest videojoc de la mà del valentúber Epu_x.??

 

Top