#QuedatACasa i gaudeix d’aquesta llista de vídeos musicals dels nostres Valentúbers

Sergi Pau (@sergipau99)

Se’t fa llarg açò del confinament? Vols netejar la casa i ja no saps quina música posar-te? Vols descobrir nous estils, noves cançons i, en definitiva, gaudir de bona manera amb els nostres valentúbers? Ací et portem una solució que de segur que t’anima i t’ajuda a descobrir nous grups, cançons i  contingut per fer més amena aquesta quarantena.

1.- PATAPUM – RAP TOT ANIRÀ BÉ.

Comencem la llista de vídeos musicals amb una molt bona notícia i és que ací et portem en primer lloc la súper iniciativa de la nostra Teresa Patapum junt amb Bromera, d’aquesta manera ens proposen #unreptemusical per passar una estona ben divertida fent un RAP! En aquest vídeo també trobaràs el sorteig d’un munt de sorpreses. A què esperes per participar? Teresa ja ha fet el seu rap, #TOTANIRÀBÉ . Ací et deixem el vídeo.

2.- NEREASANFETV – 20 SONGS TAG

Hi ha algun valentúber al que li agrade més la marxa que a la nostra Nerea Sanfe? Ella, sempre és a temps de posar-nos alguns dels seus temes més “top”, que Nectarina DJ sempre està en cabina preparada. En aquest vídeo, Nerea et porta les seues recomanacions amb el TAG de les vint cançons. Ací podreu conéixer la seua cançó preferida o la que li fa menejar l’esquelet entre moltes altres. A què esperes?

3.- FRANK SURIMI – 20 SONGS TAG EN VALENCIÀ.

No podia faltar ací, entres el valentúbers més marxosos, el nostre Frank Surimi, que ell, igual que Nerea, sempre està a punt per a muntar una festa, o per anar-se’n de “parranda”. Com es nota que són amics, eh? D’aquesta manera, en aquest vídeo, Frank ens porta, les seues vint cançons preferides en valencià, perquè ell sempre està en peu de lluita per la defensa de la nostra llengua, el valencià. I xe, mira que estem orgullosos d’ell eh.

4.- LAURA CUBER – MÚSICA FEMINISTA

En aquesta ocasió, vos portem l’últim vídeo de la jove Laura Cuber, que ens porta tota una llista de música feminista, que malauradament, encara és més que necessari. Laura ens descobreix les seues cançons i grups que més li agraden com Pupil·les, Roba Estesa o Mafalda. Ací tens el seu vídeo.

5.- EMMA TOMÀS – DIÀLEGS AMB PABLO SÁNCHEZ

El passat 22 de febrer, l’equip de Diàlegs viatjava al Grau de Gandia per a gravar una entrevista amb Pablo Sánchez. Amb el naixement de ‘Ciudad Jara’, aquesta conversa no podia faltar a la nostra llista que, hui, en els temps convulsos que vivim, ho compartim amb totes vosaltres.

De la mà d’Emma Tomàs, Pablo, l’exvocal del grup valencià La Raíz, ens regala una estona per a descobrir més a fons aquest grup que ha arribat xafant fort. Una estona per a quedar-se a casa i gaudir d’ella amb tranquil·litat perquè recordeu #JoEmQuedeACasa

 

 

 

 

 

 

 

Top