El Raconet Musical de Patri López que pretén “visibilitzar a les dones dins de l’àmbit artístic”

La música clàssica és allò que més domina la nova valençuber Patri López, que des de Castelló al món arriba a YouTube per a sobretot, parlar de música. No obstant això, la gènesi del canal de López et recomanara cançons, les analitzarà i fins i tot et portara aquelles curiositats de totes aquelles cançons que sempre cantes, però que mai han vist.

Patri López és estudiant del Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló i la música la porta a totes parts. López, no vol deixar només la música vibrar a la seua vida i a les aules del Conservatori on estudia sinó que vol fer-la arribar a tothom, i és per això que al final s’ha decidit a fer-se un canal de YouTube, el Raconet Musical.

Què podràs trobar al seu canal?

De moment pots veure el vídeo de presentació que t’enllacem en aquest post i a més, podràs trobar-la a Instagram, Twitter i TikTok, però recorda que el veritable contingut de música sols el trobaràs a YouTube. Ja pots conéixer-la ací i anar preparant les ganes per al primer vídeo, que ja ens ha confirmat que està a punt d’arribar.

Però espera, perquè a més, El Raconet Musical ens porta una cosa que cap altre canal musical ens ha portat fins al moment, i és que el feminisme està tan lligat a aquest nou contingut que la seua creadora aposta fermament per una visibilització profunda de les dones dins de l’àmbit artístic.

Top