Samantha aterritza a Valençubers amb Diàlegs

Sergi Pau (@sergipau99)

Realment ho saps tot de la gran Samantha?

Hui et portem l’ocasió especial per conéixer de veritat a qui ha portat el valencià per bandera en una de les seues experiències més grans de la seua vida. I, per fi, ha arribat. Ha visitat en dues ocasions el canal d’Emma Tomàs, Diàlegs, i després d’un any i d’haver passat per Operación Triunfo, ens visita de nou, la gran Samantha.

“Reina”, “artista” i “valenta” són sinònims de Samantha, i no ho diem nosaltres, sinó la quantitat de tweets i missatges que es podien veure tant quan la beniarresina cantava a les gales d’OT com quan esporàdicament publica qualsevol cosa a les xarxes socials. I és que, allò de “valenta” no és per casualitat perquè Samantha va començar a OT per la porta gran, amb una aposta clara i ferma per la seua llengua, el valencià, que l’ha portat per bandera durant tot el programa, ja que des que va entrar interpretant “Que tinguem sort” de Lluis Llach va marcar l’inici d’un fenomen fan que de segur que durarà anys gràcies a la constància, treball i dedicació que defineixen a la valenta i artista Samantha de Beniarrés.

Amb ella, recordem els grans moments que ens ha regalat a OT i, també, parlem del seu nou EP ‘Nada’ que va publicar el passat divendres, 13 de novembre, dia en què es va gravar aquest capítol.

Moltes emocions i molts records que hui compartim amb vosaltres en aquesta entrevista tan especial que, per cert, Samantha i Emma són del mateix poble i també tenen temps de parlar de la seua terra.

I ja no vos fem més spoiler, a gaudir del capítol!

Ací el teniu!👇🏼

Top