Simmer Valenciana programa una setmana benèfica amb la Fundació Josep Carreras celebrant el seus 2 anys a Twitch

Des de hui a les 19h i  dissabte 5 de febrer la valençuber tot terreny Simmer Valenciana compleix dos anys a twitch.

Amb motiu del seu segon aniversari a aquesta plataforma d’stream, una sèrie de directes i una programació que abasta moltíssimes activitats completen l’oferta que acompanya aquesta celebració.

No obstant això, encara hi ha més. Simmer ha contemplat que aquesta programació siga benèfica, és a dir que cadascú pot aportar el seu gra d’arena per una causa solidària. En aquest cas, tot el que es recapte anirà destinat a la Fundació Josep Carreras, una entitat sense ànim de lucre que busca aconseguir que, algun dia, la leucèmia siga una malaltia curable en tots els seus casos.

🤔 Com pots aportar?

A través de migranodearena.org pots destinar la quantitat de diners que consideres. No hi ha ni mínim ni màxim, és a dir, pots aportar el que vulgues. I el millor de tot: el 80% de l’import que dones, Hisenda t’ho tornara. Els primers 150€ donats et donen dret a una deducció del 80% i a partir de 150€, tens dret a una deducció mínima del 35%. Els donants recurrents tenen dret a una deduccIó del 40%.

Hem parlat amb Simmer perquè ens explique el perquè d’aquesta aposta tan solidària a la qual li hem de donar les gràcies. Ella, el que ens respon és que “fa dos anys vaig obrir el meu canal de Twitch amb l’objectiu de difondre la cultura digital i valenciana arreu del món. Enguany fem 2 anys d’aquesta fita i la millor manera de festejar-ho és amb un fi benèfic. Em toca de molt a prop aquesta malaltia i el meu desig és poder ajudar a continuar la investigació contra la leucèmia. Ens tires una maneta?”

Ja sabeu, a partir de hui teniu una cita amb Simmer i la Fundació Josep Carreras. No teniu cap excusa, que mai ve mal tirar una maneta amb solidaritat i per construir un futur millor.

 

 

Top