“T’arrime!?”: el nou projecte valentúber de Pepiu de Castellar

Pepiu i Miss Tagless al primer programa de “T’arrime?!”

Pepiu de Castellar ho té tot. Ha aconseguit que els seues vídeos siguen virals i que, en qüestió de mesos, es col·loque a la cima del món de l’humor en valencià. Però… quan pensàvem que ja estava TOT fet arriba amb un nou projecte i ens deixa bocabadats. Es tracta d’un canal amb el nom: “T’arrime!?” i que pretén realitzar entrevistes dins d’un cotxe. Encara que millor serà que et deixem la pròpia descripció de Pepiu:

T’arrime!?” no és un programa d’entrevistes, encara que es pregunten coses, i tampoc podem dir que siga un programa de cantar perquè depen del dia i del convidat. Pot ser siga més una excusa per a juntar-se i divagar, contar-nos coses que no sabem l’un de l’altra i compartir l’intimitat que dona anar a soles en algú dins d’un cotxe escoltant musiqueta del comboi. En este primera entrega (gravada a salto de mata) tenim a la dóna en el monyo més verd i un dels somriures més grans de tota la contornà, ella és… SÍLVIA MISSTAGLESS.

No t’ho pots perdre. De moment, amb este primer capítol ja ens ha fet no poder parar de riure. Quina parella fan estos dos humorístes! A què estàs esperant?

 

 

Top