Una setmana pel País Basc “de càmping i a lo salvatge” amb Miss Tagless

Sergi Pau (@sergipau99)

Ben entrats en el mes d’Agost i en plenes vacances estivals és hora d’anar-se’n d’escapadeta, o què creieu? En aquest post vos proposem un viatge d’una setmana pel País Basc amb la trasto de Miss Tagless.

 

D’això tracta l’últim vídeo del canal de Sílvia, una escapadeta per la costa i algunes de les millors vistes del País Basc. Preparats per al viatge? Tot a punt? Maleta preparada? Doncs, allà anem!

Comencem la ruta per la capital, Bilbao, la ciutat més poblada del País Basc on podem gaudir del  museu Guggenheim, un museu d’art contemporani que des de la seva obertura s’ha convertit en una important atracció turística atraient visitants de nombrosos països i constituint el símbol més important de la ciutat de Bilbao. A més, Sílvia ens descobreix i recomana per pegar un mosset la pizzeria Trozzo i la gelateria GELATI! GELATI! per refrescar-nos.

La segona parada és San Juan de Gaztelugatze on gaudirem d’un dels escenaris on es rodaren algunes escenes de Joc de Trons i on la mateixa Daenerys hi va estar. Seguirem per Bermeo i Mundaka on Sílvia ens descobreix la Basílica de Santa Katalina i el càmping Mundaka.

La següent parada és obligatòria per aquesta zona, i es tracta del poble de Gernika, ciutat coneguda per ser víctima d’un bombardeig per la Legió Còndor el 26 d’abril de 1937, durant la Guerra Civil espanyola. Gernika va ser devastada, encara que la Casa de Juntes – a la que Silvia ens porta – i l’arbre no van ser danyats.

A Zumaia, la següent parada podem descobrir la platja Itzurun, un dels trams més espectaculars del litoral guipuscoà on els seus enormes penya-segats verticals, parets de pedra calcària que arriben fins a 150 metres de caiguda, ens criden especialment l’atenció. A Mutriku descobrim altre dels paradisos de platja d’aquest meravellós viatge, la cala Sakoneta on també podem gaudir de les meravelloses vistes i dels alts penya-segats que tant representen cada racó costaner del País Basc.

 

Per últim i abans de tornar cap a la terreta, Silvia fa parada a Donostia on podrem veure-la fins i tot fent skate o almenys intent-ho i no deixant-se les dents al País Basc i també a Olite, un municipi de Navarra que impressiona pel seu castell que podeu gaudir-lo també veient aquesta ruta pel País Basc a l’últim vídeo de Miss Tagless.

 

A què esperes? Deixa’t emportar pel clima i la fresqueta d’aquest territori que Silvia ens porta als Valentubers.  

 

Top