Valençubers arriba a les aules!

Les aules, els instituts i els col·legis tenen l’oportunitat d’arrimar-se i conéixer de primera mà el projecte i la comunitat dels valençubers. D’aquesta manera, junt amb Plataforma per la Llengua, hui, dimecres 2 de desembre, s’ha realitzat el primer taller-xerrada de difusió del projecte fundat per Rosella Espinós.

D’aquesta manera, l’actual cap de Valençubers, Sergi Pau, acompanyat del delegat de la Plataforma per la Llengua al País Valencià, Manel Carceller, així com del comunicador audiovisual, Carles López, han dut a terme el primer taller-xerrada de Valençubers, i Tik Tok, a les aules del CEIP Soler i Godes de Benifaió, a la Ribera Alta.

Les pròximes cites a les quals es traslladarà el projecte seran Ontinyent, Dénia, Els Poblets, Tormos, Alacant, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Mislata, València ciutat, Llíria, Sant Miquel de Les Salines, Sollana, Algemesí, Benidorm, Callosa d’En Sarrià, Nules, Borriana, Benicarló i l’Alcora.

I vosaltres? Voleu que Valençubers vaja als vostres centres? Sols ens ho heu de dir a nosaltres o a Plataforma per la Llengua.

 

Top