Valentúbers als Premis de l’Audiovisual Valencià

Emma Tomàs

@emmatomas_

“Si us ha semblat curta, el pròxim any, podem ampliar les categories i posar el premi a millor contingut a YouTube”, comentava Maria Juan mentre que les nostres veus. Eufòriques, es feien sentir per tot el recinte de la gala.

Va ser l’anècdota de la nit que vam compartir les valentúbers Teresa Patapum, Marta Meneu de La Prestatgeria de Marta, Nina Bayferr i servidora. Assistíem a la segona edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià que se celebrava al Palau de Congressos de Castelló.

Al més pur estil dels Oscar, aquests guardons ens regalaven el moment de la catifa roja, per on van passar tots els nominats, els convidats o els mitjans de comunicació, com Maria Fuster d’Assumptes Interns. Una catifa que no vam dubtar, ni un segon, en fer el nostre postureig per a les xarxes socials. S’havia de notar què dediquem gran part del dia a aquestes tecnologies, no ho penseu?

No obstant això, abans de començar la gala, pensava que les 2 hores i 15 minuts que durava, se’m farien pesades, però Maria Juan va ser capaç de fer que no passara i, en tot moment, ens feia riure’ns i ens va fer passar una estona molt agradable.

Entre els seus moments, no podia faltar parlar de Rosalia i del seu estil; de pujar damunt del piano per a contar-nos la gala o fer algun guinyo a Albert Rivera o el suport de les dones dirigint el sector audiovisual i estar present a ell.

Una gran quantitat de pel·lícules, documentals, series…Tot allò va fer que, de nou, ens n’adonarem del gran talent que tenim a la nostra terra i que, gràcies a premis com aquests, podem posar en valor a cada una de les persones que fan possile aquest sector. Uns premis necessaris per al seu foment i per a la seua visibilitat.

Abans d’acabar, no podia fer-ho sense agrair a les persones que van comptar amb nosaltres per a viure, amb molta passió, aquesta gala. Agraìr a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual. Llarga vida a aquests premis!

Teresa Patapum, Nina Baiferr, Emma Tomás i Marta Meneu

 

Top