Valentúbers participen en #SempreTeuaACasa amb tallers de dansa, de poesia i rap, i molt més!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Gràcies a la iniciativa #JoAprencACasa alguns/es valentúbers han participat en un projecte molt interessant i didàctic, i amb un objectiu genial com és “oferir alternatives per combatre l’avorriment i fer front al repte que suposa per a les famílies el fet d’haver de passar tantes hores a casa”, expliquen. Una projecte impolsat per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Gràcies a Eduard Borja, qui ha comptat amb la participació de valentúbers com Nina Baiferr, Laura Cubertorer o Joan Ramón Sanchis per assolir la fi del projecte “d’entretenir els xiquets de manera educativa i lúdica en la nostra llengua amb una sèrie de vídeos explicant activitats dinàmiques que els xiquets i preadolescents (d’entre 5 i 15 anys) poden practicar a casa amb ajuda dels pares o per ells mateixos”, ens conten des de la iniciativa.

En este enllaç descobriràs la gran iniciativa que han portat a terme: http://sempreteua.gva.es/va/sempreteuaacasa

Ací et deixem alguns dels vídeos que han estat presents en la iniciativa. Un d’ells és del canal Les Píndoles del Profe. En este trobaràs un taller de poesia per als més menuts/es de la casa! Amb Edu Borja, qui ha comptat amb la comunitat valentuber per a la iniciativa, podràs descobrir com es construeix un titella sense eixir de la llar! Però, espera, encara hi ha més…, amb Aitor, del canal Llet i vi, aprendràs a fer xapes esportives. Sí, ho has llegit bé: xapes esportives! Fes clic:

 

La dansa és altra de les temàtiques que ha arribat a esta iniciativa gràcies a Laura Cubertorer! La valentuber ens porta un taller de dansa tradicional valenciana, t’ho vas a perdre? Amb Joan Ramon Sanchis podràs endinsar-te en el món de l’economia però contada per a adolescents planificant un viatge! Un vídeo fet, específicament, per a elles/es!

 

Amb Aina Monferrer trencaràs els tòpics de la lectura que, de vegades, estan massa presents! I amb Nina Baiferr perdràs la por escènica! I… un moment, el Minecraft pot ser un videojoc educatiu? De veres? Sí!! Simmer Valenciana et conta com sí que ho és. A més, amb Alfons (Malparlat) t’endinsaràs en el món del rap. No és genial?

 

 

No t’oblides de subscriure‘t als canals i de seguir esta gran iniciativa de #SempreTeuaACasa que arriba per fer-nos el confinament més educatiu i lleuger!

 

 

Top